Zobrazeno 11 až 20 z celkem 54 článků.
Foto_Eagles_Blesk.jpg

Ladies Day z pohledu kadetek :-)

Tak jsme dostali od našich trenérů za úkol zhodnocení víkendu Superligy kadetek v Brně, ale jelikož bychom musely všechny v týmu včetně našich trenéru Médi a Dády jen pochválit jak za výkony v poli, tak v boxu na pálce, tak jsme se rozhodly, že tento víkend raději přeskočíme a vrhneme se do zhodnocení následující akce: LADIES DAY 2020

ben_2820_50056475417_o-948x632.jpg

Open pohár ČSA kadetek U16 ovládl tým Beavers Chomutov

Open pohár kadetek hostil klub Eagles Praha, kde se od čtvrtka 25. června do neděle 28. června odehrálo celkem 44 zápasů na 3 hřištích. Turnaj vyvrcholil v neděli odpoledne finálovou bitvou mezi domácími Eagles Praha a týmem Beavers Chomutov. Zlaté medaile a celkové vítězství v poháru nakonec vybojovaly hráčky z Chomutova, když chomutovská nadhazovačka předvedla perfektní výkon a svému týmu výrazně pomohla k zisku prvenství. Stříbro tak zůstalo na domácím hřišti a hráčky Eagles Praha tak velmi potěšily domácí fanoušky. Finálový zápas měl důstojný úvod v podobě nástupu obou družstev, kdy po představení obou týmů zazněla česká hymna. Boj o třetí příčku a bronzové medaile se odehrál mezi Joudrs Praha B (Orange) a Snails Kunovice. V ženské linii Kunovice bohužel neudrželi převahu a oproti turnaji kadetů, kde Kunovice zvítězili, kadetky na medaili nakonec nedosáhly. Tým Joudrs B se tak poté co v sobotu přehrál vlastní spoluhráčky z Joudrs A rozdílem 1 bodu (3:2) radoval z třetího místa. Nutno poznamenat, že oba týmy Joudrs měly početnou fanouškovskou základnu, která byla velmi slyšet a vidět po celou dobu turnaje.

784_20220323_201904.jpg

Kadetky v přípravě bez porážky

Tým kadetek si zahrál o víkendu na přípravném turnaji Joudrs Cup U16 a se všemi soupeři si poradil na výbornou. Jedinou překážkou se ukázal déšť, který v neděli nedovolil odehrát celé semifinále ani finále.

656_20220323_211626.jpg

Páté, poslední, kolo extraligy kadetek v Praze na Tempu

Páté, poslední, kolo extraligy kadetek v Praze na Tempu slibovalo řadu zajímavých zápasů.  Především šlo o to vyhnout se pátému sestupovému místu, na kterém se mohly, při nevhodné konstalaci, ocitnout hned čtyři týmy. Nejblíže sestupu jsme byli mi a Joudrs, tedy týmy, kterým přes rok chyběla řada zkušených hráček nasazovaných prioritně do juniorských soutěží.