Žákyně U13Články

Zobrazeno 11 až 20 z celkem 52 článků.
Eagles Praha

Žákyně na turnaji v Trutnově

Minulý víkend se opět nesl ve znamení turnaje, tentokrát jsme zavítali do Krkonoš, do Trutnova. První hrací den nás provázelo pomalu podzimní počasí, nicméně to nebránilo tomu, abychom se prvním dnem probojovali v poměru 2:1 výhry – prohry. Hned na úvod jsme dali místnímu Trutnovu tři body, načež odpověď byla jeden bod a pro nás to tak znamenalo první výhru. Ve druhém a třetím zápase už jsme tolik štěstí neměli, byť Chomutov měl chvílemi namále. Ostrava nám nasázela pět bodů, na které jsme dokázali odpovědět jen čtyřmi a prohráli jsme 4:5, s Chomutovem jsme se drželi do „posledního balonu“, i tak zůstal výsledek 2:1 pro Chomutov.

Eagles Praha

Třetí kolo extraligy žákyň v Ostravě

Vyrazili jsme v pátek 3.6. 2017 odpoledne vlakem, abychom se mohli pořádně vyspat a měli hodně sil, protože nás ráno v 10:00 hod. čekal první zápas.

616_20220319_204346.jpg

První turnaj Žákyň

Během uplynulého víkendu jsme se s žákyněmi zúčastnili prvního turnaje letošní sezóny. Některé holky již měly za sebou Krčandu, pro některé to byl naopak vůbec první turnaj. Kromě čtyř soupeřů softballových nás čekal ještě jeden, ze všeho nejhorší – počasí. Za víkend se totiž vystřídala snad všechna roční období, ale jak je již v Chomutově známo, kromě léta. Holky se však praly statečně, ať sněžilo či svítilo slunce.

560_20220323_223356.jpg

Žákyně vybojovaly 3. místo na MČR do 13 let

První říjnový víkend 30.9. – 2.10. 2016 se na domácí půdě v Eagles parku odehrálo Mistrovství ČR žákyň do 13 let. Turnaj byl obsazen 8 týmy, 5 z EXL žákyň a 3 nejlepší týmy z 2. ligy žákyň. Skupina nebyla úplně lehká, měly jsme týmy Storms Řepy, Joudrs Praha a Beavers Chomutov (náš oblíbený tým z 2. Ligy). První hrací den za krásného počasí nás čekal jeden zápas. Vstup do finálového turnaje jsme zvládly skvěle a s bojovností na pálce jsme zvítězily nad Storms 11:0.

Eagles Praha

ŽÁKYNĚ - Návrat do EXTRALIGY - 27.9.2016

Poslední hrací víkend byl pro nás nejdůležitější. Jeli jsme si do Chomutova především pro vítězství nad domácími, abychom si zajistili postup zpátky do extraligy. Bohužel nám nepřálo počasí, v sobotu jsme stihli odehrát dva zápasy, naštěstí pro nás oba dopadly vítězně pro nás (první s Joudrs 12:0, druhý s Ledenicemi 7:1). Nadhazovačky v obou zápasech předvedly naprosto vyrovnaný výkon, první odházela Emma Beňová, druhý Nelča Pichlová. Holky předvedly i parádní výkon v útoku, tomu odpovídají i body, které jsme soupeřům nasázeli. Tím ale veškerá radost ze hry skončila, neboť začalo pršet. A pršelo pořád, až do nedělního rána. Po příjezdu do areálu jsme našli akorát tak louži velikosti softového hřiště. Chvíli jsme váhali, načež pořadatelé prohlásili turnaj za ukončený. Holky to moc mrzelo, chtěly se poprat s Chomutovem. Vzhledem k nastalé situaci pořadatelé dospěli k závěru, že nejvíc fér bude dát všem zúčastněným týmům stejný počet bodů, což pro nás znamená, že se VRACÍME DO EXTRALIGY!! J