Zobrazeno 41 až 50 z celkem 149 článků.
trebic_a3-948x632.jpg

Chlup před finišem základní části: Postup nám nikdo nevezme. Šanci dostanou mladí!

Baseballisté Eagles si s předstihem zajistili postup do extraligové nadstavby, a tak do posledních tří duelů základní části proti Třebíči resp. Tempu nastoupí s čistými hlavami. „Samozřejmě chceme vyhrát, ale nemusí to být za každou cenu. Dál budu zkoušet sestavu. Tentokrát dám opravdu šanci hodně mladým, protože postup už nám nikdo nevezme,“ upozornil kouč Vladimír Chlup.

798_20220318_235957.jpg

Na nadstavbu jsme připraveni, říká před vrcholem soutěže Laube

Baseballisté Eagles mají za sebou náročnou sérii čtyř duelů v pěti dnech, v níž si připsali dvě vítězství. To poslední v pátek proti Hrochům, kteří ovšem o den později Pražanům porážku vrátili. Víkendový výlet pod Špilberk pak uzavřel debakl s Draky, kteří jsou zatím jediným týmem, který proti Krči uspěl v obou dvou utkání!

788_20220319_000945.jpg

Příště už to bude bez chybičky, věří po první domácí porážce v sezoně Duffek

První domácí porážku, celkově druhou v sezoně museli skousnout baseballisté Eagles v pátečním duelu proti brněnským Drakům. Jedenadvacetinásobní mistři se v Praze prezentovali bezchybným defenzivním výkonem, který jim zajistil těsnou výhru 2:1. Pro rozhodující bod doběhl v poslední směně zkušený Tomáš Polanský. Odveta se vinou špatného počasí nehrála!

draci_a4-948x632.jpg

Chlup před šlágrem kola: Draci se teprve rozjedou!

Repríza loňského semifinále je tady! Eagles v pátek zaútočí na pátou extraligovou výhru po sobě. V cestě za prodloužením chvályhodné série jim bude stát soupeř z nejtěžších - Draci Brno.

trebic_a4-948x632.jpg

Dvě výhry jsou povinností, má jasno před zápasy s Třebíčí Chlup

Baseballisty Eagles čeká o víkendu extraligový dvojzápas proti Třebíč Nuclears. Proti předposlednímu týmu tabulky chtějí navázat na skvělý vstup do sezony, v níž ze šesti utkání prohráli zatím jen jednou! „Dvě výhry jsou povinností,“ vyhlásil jednoznačný cíl hlavní trenér Krče Vladimír Chlup.