Zobrazeno 51 až 60 z celkem 149 článků.
BEN_3573-948x632.jpg

Dvě výhry proti Blansku jsou doma! Homolka má jubilejní hit!

Baseballisté Eagles o víkendu dvakrát porazili Blansko a po šesti odehraných zápasech mají v extralize pozitivní bilanci 5-1. Pražany nezastavil srdnatý soupeř, ani páteční komplikace v dopravě. Část týmu se tak kvůli fatální nehodě kamionu na D1 vrátila z jihu Moravy až v sobotu po šesté hodině ranní!

blansko_web.jpg

Chceme dvě výhry, burcuje před souboji s Blanskem Borecký

V roli jasného favorita vstupují Eagles do víkendového dvojzápasu s Olympií Blansko. Zatímco Pražané mají za sebou povedený extraligový start, když vyhráli tři ze čtyř utkání, Jihomoravané mají bilanci zcela opačnou 1-3. „Jestli chceme v letošní sezoně myslet na úspěch, měli bychom dvakrát vyhrát,“ velí asistent trenéra Eagels Ivan Borecký.

BEN_6364-948x632.jpg

Mladíci nezklamali! Eagles se s Arrows rozešli smírně

První těžkou prověrku v letošní sezoně mají baseballisté Eagles za sebou. S úřadujícími šampiony z Ostravy se v atraktivním dvojzápase rozešli smírně 1:1. V repríze loňského finále oba týmy stoprocentně zužitkovaly výhodu domácího prostředí.

773_20220319_001428.jpg

Repríza finále je tady: Eagles vyzvou Arrows!

Po povinných výhrách proti SaBaTu čeká baseballisty Eagles v extralize tvrdší oříšek – úřadující dvojnásobní šampioni Arrows Ostrava, kteří se o prvním hracím víkendu rozešli smírně 1:1 na zápasy se spolufavoritem soutěže Draky Brno!