Zobrazeno 11 až 16 z celkem 16 článků.
Eagles Praha

Junioři opět mistry ČR - 15.10.2012

Ve velmi vyrovnané sérii zápasů se juniorům Eagles opět podařilo získat titul Mistra ČR v baseballu. Finálová série s mladými Draky skončila 3-1 v náš prospěch.

Eagles Praha

Juniorské semifinále pod taktovkou Eagles - 17.9.2012

Juniorský celek Eagles vstoupil víkendovými výhrami nad městským rivalem do bojů o druhý nejcennější baseballový pohár na českém území. Druhým místem v základní části juniorské extrligy si již v jarní části soutěže zajistili postup do semifinále, kde se jejím soupeřem po výhře nad brňenskou Technikou stala Kotlářka Praha. Díky lepší pozici v tabulce po základní části byla první dvě utkání pořádána v Eagles Parku, kde se obě mužstva představila v zcela odlišném světle.

Eagles Praha

Junioři po roce opět ve finále - 29.9.2012

Juniorský výběr Eagles bude opět po roční pauze bojovat o titul, v třetím semifinále nedopustil drama a přesvědčivým výkonem přetlačil pražského rivala výsledkem 20:2. Dovedl tak sérii do stavu 3:0, což znamená jediné, finále!

Eagles Praha

Další výhry juniorů / B

Další výhry juniorů / BV neděli Junioři/Muži B získali cenný skalp Frýdku -Místku v obou utkáních...Ač nás nebylo početně mnoho a vzhledem k nabitému programu jsme museli šetřit nadhazovačema, podařilo se nám dvakrát přejít přes soupeře z Frýdku-Místku, kterého také nepřijelo velké množství. První zápas začal na kopci Vojta Dědek a první inning udržel bez bodu. My jsme skórovali hned v dohrávce Davidem Vohánkou, kterého stáhl Ondra Novák. Soupeři se podařilo srovnat na začátku druhé směny, ve třetí se dokonce hosté ujali vedení 1-2 a ve čtrvté zvýšili na 1-3 v náš neprospěch. Nám se podařilo srovnat v dohrávce čtvrté směny, když Láďu Vrbského a Ondru Nováka stáhl matěj Bužga. Jenže Frýdek se znovu ujal vedení sólo homerunem Martina Dronga na začátku páté směny. V dohrávce téže směny se nám podařilo třikrát skórovat (Mencl, Kania a Herold) a otočit na 6:3. Frýdek se nadechl k útoku v sedmé směně, ale chycená krádež (Novák-Schneider) a dvojaut (F8,8-4) naznačily, že tudy cesta nevede. Do osmého inningu nastoupil na kopec Viktor Šmidt a míč po dobu jeho působení neopustil vnitřní pole; BB, K, 1-3, 3-1; a 3xK. My jsme přidali bod v dohrávce 8. inningu (Vrbský) a upravili na konečných 7:4 Druhý zápas začal na kopci David Vohánka a soupeř šel do vedení hned v první směně, kdy David ještě nebyl rozházený. Po prvních dvou směnách jsme prohrávali 0-2 a situace se zhoršila, když Frýdek přidal další dva body na začátku 4. směny. Naštěstí se nám v dohrávce téže směny podařilo třikrát skórovat (Kania, Herold a Vrbský)u snížit na 3-4. V dohrávce šestého inningu doběhl pro vyvrovnání Matěj Bužga. Do sedmé směny se opět na kopec postavil Viktor Šmidt a během tří směn hodil 6xK a povolil jednu metu zdarma a jeden hit, ale žádný bod. Naopak nám se podařilo v dohrávce sedmého inningu skórovat šesti doběhy (Novák, Šmidt, Schneider, Vohánka, Kania a Bužga, když tři doběhy zařídil trojmetovým odpalem Láďa Vrbský. Těmito dvěma výhrami jsme se dostali na druhé místo v ČML za Tempo Praha.